Beleef Scheveningen, bezoek een strandtent

Wanneer de zon weer gaat schijnen en iedereen mag gaan genieten van de lente en de zomer, dan gaan ook de strandtenten weer open. Aan het strand is het heerlijk genieten, lekker uitwaaien. Ga je voor een ultieme dag van ontspanning, vergeet dan niet om tijdens of na je strandbezoek ook een bezoek te brengen aan een strandtent in Scheveningen.

Ideaal in combinatie met een strandbezoek

Al vroeg in de ochtend ben jij de eerste die klaar zit aan het strand om een dag te luieren en mooi bruin te worden. Dan heb je aan het einde van de dag vast geen zin meer om thuis nog te gaan koken. Misschien kun je zelfs niet zo lang wachten en heb je rond de middag al behoefte om iets te eten. Maar dan wel bij voorkeur iets wat je zelf niet klaar hoeft te maken, zodat je na afloop ook niet zelf hoeft af te wassen. Dan zijn de strandtenten in Scheveningen dé oplossing voor jou. Dicht bij het strand en alles wordt voor je verzorgd.

de pier en Scheveningen en nog veel meer

Voor ieder wat wils

Strandtenten zijn vaak ontzettend druk bezocht, waardoor het lastig kan zijn om een zitplaats te vinden. Dat is ook niet zo gek. Door de grote diversiteit die de verschillende strandtenten bieden is er altijd één te vinden die precies biedt waar jij naar op zoek bent. Ga dan ook niet zomaar bij de eerste strandtent zitten die je tegenkomt, maar neem even de tijd om de verschillende plekjes te vergelijken.

Lunch, diner of een heerlijke cocktail

De meeste strandtenten in Scheveningen bieden een variatie aan voor eten en drinken. Je kunt er terecht om gezellig samen te lunchen of om je dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd. Natuurlijk kun je ook een heerlijk plekje in de zon of schaduw uitzoeken om in alle rust te gaan genieten van een glas vers geperste jus d’orange of een overheerlijke cocktail. Om zeker te zijn dat je deze ervaring niet mist is het verstandig om vooraf een plekje te reserveren.

Workshops en andere activiteiten

Een strandtent in Scheveningen is meer dan alleen een fijne plaats om wat te eten en te drinken. De meeste plekken zullen ook diverse activiteiten aanbieden. Een interessante workshop waarbij je creatief of culinair bezig bent of een avontuurlijke bezigheid zoals powerkiten of beachvolleybal. Vraag gerust naar de mogelijkheden en het aanbod wat ze hebben.

Zakelijke bijeenkomst of een feestje

Breng je zakelijke afspraken eens in een andere sfeer en ontdek een fijne en ontspannen manier van overleggen in een strandtent met uitzicht op de zee. Door even weg te gaan uit dat stoffige en grijze kantoor krijgen je gesprekken ineens een ontspannen en positieve draai met de meest verrassende resultaten. Reserveer dan ook gerust een tafel of een ruimte voor al je zakelijke bijeenkomsten.

Maar ook bij het vieren van feestjes staan de meeste strandtenten in Scheveningen graag voor je klaar. Organiseer bijvoorbeeld een geweldige strand barbecue. Of maak van de strandtent je vaste ontmoetingsplek voor de vrijdagmiddag borrel.

Katrina Brewer