Visum Vietnam en op naar een land vol schoonheid

Je ziet het al helemaal voor je: een reis naar een onontdekt land in de langs de Zuid-Chinese Zee, maar niet zonder een visum voor Vietnam. Vietnam kennen we natuurlijk al van één van de grootste oorlogen uit de recente geschiedenis, welke met name tussen het kapitalistische Westen en het communistische Oosten ging. Wat veel mensen echter niet weten, is welke schoonheid dit land met zich meebrengt. Ben je klaar voor unieke momenten en verrassend mooie plekken? Begin maar vast een reis te plannen naar Vietnam!

Hoe regel je een Visum naar Vietnam?

Voor een reis naar Vietnam heb je een visum nodig. Dat was voorheen erg lastig, maar tegenwoordig is dat een stuk eenvoudiger geworden. Een visum regel je supersnel online. Je hoeft niet meer langs de ambassade in Den Haag, en regelt alles voordelig op het internet. Hierdoor ben je van alle stress af, en ruim op tijd klaar om je reis naar Vietnam te plannen. Plannen zeggen we, want Vietnam is een enorm land. Neem daarom alle tijd; een visum voor Vietnam regel je nu alvast online. Daarna ben je helemaal klaar om je rondreis vorm te geven.

De schoonheid van Vietnam

Een reis naar Vietnam; goede voorbereiding vereist

Vietnam is een enorm land, hoewel dat op de kaart soms niet zo lijkt. Het is langgerekt, waardoor de oppervlakte nog wel eens wordt onderschat. De rijkdommen in het land zijn echter enorm. In Vietnam ben je niet binnen 4 of 5 dagen klaar. Daarom is het goed om bij het regelen van een visum voor Vietnam rekening te houden met een verblijf voor meerdere weken. De meeste toeristen verblijven zeker 2 of 3 weken in dit land. Niet zo gek, want je wilt natuurlijk zowel het Noordelijke als Zuidelijke gebied van Vietnam zien. Beide gebieden hebben hun eigen cultuur en schoonheid. Tegenwoordig ben je als Westerse toerist overigens meer dan welkom in Vietnam.

De mooiste plekken op het platteland

Net als veel andere steden in Azië, zijn ook de grote steden in Vietnam enorm druk. Uiteraard wil je dit niet missen. De mooie steden als Saigon en Sapa zijn zeker de moeite waard. Het beste beeld van Vietnam krijg je echter middels een rondreis door Vietnam. Je komt langs de mooiste gebieden, vol van natuur en met een eigenzinnige cultuur. Wist je dat in Vietnam één van de oudste tempels ter wereld te vinden is. Eveneens is Vietnam een waterrijk land. Dat betekent dat je veel kunt reizen met kleine bootjes, langs onontdekte gebieden. Prachtig voor jou, je partner of je gezin.

Regel je visum en plan vooruit

We raden je aan het visum voor Vietnam op tijd te regelen. Hoewel dit online inmiddels snel en soepel verloopt, is het prettig om deze tijdig in huis te hebben. Tegelijk geeft het je de ruimte om alle in’s & out’s van dit fantastische land op de kaart te zetten. Een goede planning is het halve werk en je wilt niks missen van deze Aziatische parel. Ben jij klaar voor je droomreis? 

Katrina Brewer